10 Eylül 2010 Cuma

Tolga Özek'ten BDYO Blog'a Özel Maç Değerlendirmesi


Şu karmaşık spor basınında, düzgünce ve seviyeli şekilde yazılarını okuyabildiğim ender yazarlardan biri. Sağolsun kırmadı beni, Beşiktaş maçı öncesi yorumunu paylaştı. Bu arada Tolga Özek bundan sonra sürekli burada yazacakmış gibi bir izlenim vermişiz, kusura bakılmasın tekrardan. Arada sırada blog'a böyle süpriz isimlerin katkısını alırsak ne mutlu bize.

...

"Bu sene yense de yenilse de bana keyif veren bir Ankaragücü var. Son senelerde hiç bu kadar ne istediğini bilen bir sarı-lacivertli kadro görmedim. Planlı yapıldığı belli olan nokta transferler ile umut veriyor, ışıldıyor. Aynı noktada büyük takımlar nazarında Beşiktaş da benzeri bir çizgide. Beşiktaş'ı izlemek de bir keyif.

Çok keyifli ve bol gollü bir maç bekliyorum. Ankaragücü, rakibinin oyun hızını düşürürse ve ilk golü atan taraf olursa maçı alma şansı yüksek. Orta sahada Hürriyet'e hiç olmadığı kadar görev düşecek. Ankaragücü'nün hücum hattında mutlaka, Beşiktaş defansının sağ beki ile ortasındaki ikilinin arasına oynaması lazım. Şu ana kadar izlediğimiz maçlara dikkat edin oradan çok açık verdiler. Güven'i bu amaçla farklı bir bölgede oynatabilir Ümit Hoca. Forvet hattındaki seçim de çok önemli olacak.

Bu maçın dosthane bir çizgide geçmesi de en büyük dileğim.."